Werving en selectie

Werving & selectie vanuit visie op leiderschap

Vanuit onze visie op leiderschap werven en selecteren wij leiders, die staan voor collectief en proactief leiderschap en die durven te ondernemen.

Wij selecteren en verbinden leiders die zien dat samenwerken, van elkaar leren en met elkaar delen het fundament zijn om voor complexe, of ogenschijnlijk tegengestelde uitdagingen duurzame oplossingen te vinden. Oplossingen die zorgen voor een hoge kwaliteit van leven voor mensen met een zorg- of ondersteuningsvraag.

Daarvoor hebben we authentieke managers, bestuurders en toezichthouders nodig.

Aandachtige, integere leiders met een flinke portie eigenheid en lef. Betrokken en gepassioneerde professionals die verantwoordelijkheid nemen. Die weten dat ze nooit uitgeleerd zijn en daarom een open blik houden.

Nieuwe leiders hebben een scherpe visie op hoe je omgaat met uitdagingen, dilemma’s en onzekerheden. Ze vertrouwen op hun kracht om samen met anderen dilemma’s te analyseren en uit te diepen. Ze durven ‘niet te weten’, los te laten en ruimte te creëren voor zichzelf en anderen omdat juist daar creativiteit, visie en nieuwe ideeën tot stand komen die nodig zijn in voortdurend veranderende contexten.

Al ruim 15 jaar slaagt Movimento erin om deze leiders duurzaam aan organisaties in zorg en welzijn te verbinden. Duurzaam betekent voor ons dat het na de bemiddeling niet stopt. Daarom hebben we voor de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten en om onderlinge uitwisseling van zienswijzen te stimuleren en faciliteren de beweging Pallas opgericht.

Werving & selectie
voor kandidaten

Movimento investeert in lange termijnrelaties. Bij ons word je als professional én als mens gezien.

lees meer

Werving & selectie
voor opdrachtgevers

Consultants van Movimento zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de sector en verrijken zich voortdurend actief met kennis en nieuwe inzichten.

lees meer

Ook toe aan een betekenisvolle baan in zorg of welzijn?

Klik hier om direct contact op te nemen.

Wilt u ons inschakelen om een vacature in te vullen?

Klik hier om direct contact met ons op te nemen

©2024 Movimento. Alle rechten voorbehouden.
Privacyverklaring

030 711 56 11

info@movimento-zorg.nl

Zusterplein 22A, 3703 CB Zeist

vind ons op sociale media: